fbpx

UPDATE 30-05-2020

Vanaf 6 juli veranderen de regels omtrent het corona virus bij 3D Echo Barendrecht.

-Gezinnen/huishoudens maximaal 2 volwassenen zijn welkom, kinderen uit het gezin mogen mee. Daarnaast mogen er maximaal 2 extra volwassenen mee op 1,5 meter afstand in de praktijk.

-Heeft u last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Blijf dan thuis. Ook als iemand binnen het huishouden ziek is.

-Wij vragen u ook eigen verantwoordelijkheid te nemen tijdens uw bezoek. Er zijn voldoende hygiene middelen ter beschikking.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht


UPDATE 06-05-2020

Goed nieuws!!!

Wij mogen onze deuren weer openen, met de nodige maatregelen zoals beschreven:

-Gezinnen/huishoudens maximaal 2 volwassenen zijn welkom, kinderen uit het gezin mogen mee. Grootouders, vrienden etc. kunnen wij helaas nog niet ontvangen. Dit in verband met het schoonmaken tussen de afspraken door en wij kunnen u en onze veiligheid niet waarborgen met veel mensen in een relatief kleine ruimte.

-Heeft u last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. hygiƫneBlijf dan thuis. Ook als iemand binnen het huishouden ziek is.

-Wij vragen u ook eigen verantwoordelijkheid te nemen tijdens uw bezoek. Er zijn voldoende hygiene middelen ter beschikking.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht

Beleid Coronavirus

UPDATE 21-04-2020

Wegens de verlenging van de maatregelen is 3D Echo Barendrecht helaas gesloten tot nader order. Het uitoefenen van contactberoepen blijft verboden vanuit de overheid.

Op dit moment is het ook niet mogelijk om een afspraak in te plannen, aangezien er nog geen concrete datum is wanneer wij weer open mogen. Wij hebben ruim voldoende capaciteit voor afspraken zodra wij weer open mogen.

Achter de schermen zijn wij druk bezig om maatregelen te bedenken en uit te voeren die bijdragen aan het veilig uitvoeren van echo's.

Houd deze pagina en social media (links onder deze pagina) goed in de gaten om het laatste nieuws te horen en de mogelijkheid om afspraken in te plannen.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht


UPDATE 30-03-2020

Wegens de verlenging van de maatregelen is 3D Echo Barendrecht gesloten tot en met 28 april. Het uitoefenen van contactberoepen blijft verboden.

Op dit moment is het ook niet mogelijk om na deze datum een afspraak in te plannen, aangezien de kans bestaat op een verlenging zoals nu het geval is.

Houd deze pagina en social media goed in de gaten om het laatste nieuws te horen en de mogelijkheid om afspraken in te plannen.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht


De beroepsvereniging van echoscopisten (BEN) en verloskundigen (KNOV) hebben het advies afgegeven dat alleen nog medisch noodzakelijke echo's gemaakt mogen worden, dus geen pret-echo's. https://www.echoscopisten.nl/nl/nieuws/laatste-nieuws-mbt-corona-virus-en-beleid-voor-echoscopisten

Ook de RIVM raad aan om thuis te werken en veel sociale contacten te vermijden, u kunt zich voorstellen dat dit met meerdere afspraken op een dag niet te realiseren is.

Om u en onze eigen gezondheid en veiligheid te waarborgen geven wij gehoor aan dit advies, hetgeen betekend dat wij per heden geen pretecho's meer zullen uitvoeren tot en met 6 april.

Wij houden alle ontwikkelingen de komende tijd scherp in de gsten en zullen u hierover informeren.

Voor de afspraken die tot en met 6 april staan, zullen wij indien gewenst, kijken naar mogelijk nieuwe data. Dit is ook mede afhankelijk van de toekomstige adviezen. Wij nemen zelf persoonlijk contact op.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn wij per telefoon, email en whatsapp bereikbaar.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht