Beleid Coronavirus

UPDATE 30-03-2020

Wegens de verlenging van de maatregelen is 3D Echo Barendrecht gesloten tot en met 28 april. Het uitoefenen van contactberoepen blijft verboden.

Op dit moment is het ook niet mogelijk om na deze datum een afspraak in te plannen, aangezien de kans bestaat op een verlenging zoals nu het geval is.

Houd deze pagina en social media goed in de gaten om het laatste nieuws te horen en de mogelijkheid om afspraken in te plannen.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht


De beroepsvereniging van echoscopisten (BEN) en verloskundigen (KNOV) hebben het advies afgegeven dat alleen nog medisch noodzakelijke echo's gemaakt mogen worden, dus geen pret-echo's. https://www.echoscopisten.nl/nl/nieuws/laatste-nieuws-mbt-corona-virus-en-beleid-voor-echoscopisten

Ook de RIVM raad aan om thuis te werken en veel sociale contacten te vermijden, u kunt zich voorstellen dat dit met meerdere afspraken op een dag niet te realiseren is.

Om u en onze eigen gezondheid en veiligheid te waarborgen geven wij gehoor aan dit advies, hetgeen betekend dat wij per heden geen pretecho's meer zullen uitvoeren tot en met 6 april.

Wij houden alle ontwikkelingen de komende tijd scherp in de gsten en zullen u hierover informeren.

Voor de afspraken die tot en met 6 april staan, zullen wij indien gewenst, kijken naar mogelijk nieuwe data. Dit is ook mede afhankelijk van de toekomstige adviezen. Wij nemen zelf persoonlijk contact op.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn wij per telefoon, email en whatsapp bereikbaar.

Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groet,

Samantha

3D Echo Barendrecht