Wie zijn wij?

Echobureau 3D Echo Barendrecht

Geruststellende gedachte

Echoscopist Ruby Noland is bevoegd om medische verloskundige echo's, zoals termijnbepaling, groei, placentaligging etc. te verrichten. Echoscopist bij 3d echo barendrecht is Ruby Noland
Bovendien is zij sinds 2007 SEO gecertificeerd (Structureel Echoscopisch Onderzoek) en heeft hiervoor ook het vereiste contract met Stichting Prenatale Screening Zuidwest Nederland. Zij is ook aangesloten bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN). Dit staat borg voor regelmatige bijscholing en het bijwonen van symposia.

Ze verzorgt de medisch verloskundige echo's en SEO's (= 20 weken echo - prenatale screening op structurele afwijkingen bij de baby) voor verloskundigen in de regio.

 

 Alhoewel 3D Echo Barendrecht (niet-medische) pretecho's verricht, is dit wel een geruststellende gedachte.

Wij denken aan de volgende generatie

milieu bewust 3d echo barendrecht

Wij schenken ook de nodige aandacht aan (milieu) bewust ondernemen.
Onze praktijk gebruikt 100% renewable energie, geleverd door eigen zonnepanelen en is geheel onafhankelijk van milieu belastende energieopwekking van energiebedrijven.
Verwarming en koeling wordt gedaan met elektrische warmtepomp en papierafval uit de praktijk wordt via oud papier gerecyceld.
"We durven de volgende generatie via de echo met een gerust hart recht in de ogen te kijken."

Barendrecht echopraktijk

De wachtruimte

foto van de wachtruimte van 3d echo barendrecht

Onder het genot van een kopje koffie of thee. Een speelhoekje voor de kleintjes.

De praktijkruimte

foto van de praktijkruimte van 3d echo barendrecht groot scherm in de praktijkruimte van 3d echo barendrecht

Een groot draaibaar monitorscherm garandeert een goed zichtbaar beeld voor iedereen, dus ook bij een grote groep toeschouwers.
Er is speelgoed aanwezig voor de kleinere toeschouwertjes, die wellicht nog onvoldoende geduld hebben om te lang stil te zitten.

Link: Afspraak maken?