fbpx

Pretecho Barendrecht

Pretecho maken in Barendrecht

Ben je woonachtig in Barendrecht of woon je in de omgeving van Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Rhoon of Ridderkerk? Wil je graag een pretecho laten maken? Bij 3D Echo Barendrecht staan wij graag voor je klaar. Onze echopraktijk is gevestigd in het "oude" gedeelte van Barendrecht. Vanuit Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Rhoon of Ridderkerk ben je zo in Barendrecht aangezien wij dicht bij de A15 gevestigd zijn. Wij bieden diverse pretecho's aan in een warme prettige omgeving.

Waarom kiezen voor 3D Echo Barendrecht in de buurt van Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Rhoon of Ridderkerk?

Als je een pretecho wilt laten maken, dan wil je natuurlijk dat dit een leuke en mooie herinnering wordt. Bij 3D Echo Barendrecht zijn onze echoscopisten gediplomeerd en hebben ruime ervaring, zodat wij jouw baby goed in beeld kunnen krijgen. Onze praktijkruimte is sfeervol ingericht, je waant je in een oase van rust in een ongedwongen sfeer. Het doet je niet denken aan een ziekenhuisomgeving. Wij nemen echt even de tijd voor jullie tijdens dit bijzondere moment. Wij leggen altijd graag uit wat wij op de echo zien, mocht je alsnog vragen hebben dan kun je deze gerust stellen. Aangezien wij centraal liggen ten zuiden van Rotterdam, hoef je niet lang te rijden vanuit Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Rhoon of Ridderkerk naar onze echopraktijk.

Diverse soorten Echo's mogelijk

Wij bieden diverse soorten echo's aan. Als je zwanger bent kunnen wij ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent hoe je baby er uit ziet. Als je al vroeg weet dat je zwanger bent kunnen wij een echo maken vanaf 6 weken. Wij noemen het een pretecho aangezien een medische echo in een ziekenhuis wordt gemaakt. Gedurende je zwangerschap kun je meerdere echo's laten maken om de groei van je kindje te volgen. Wij bieden uiteraard de 3D/4D echo aan in onze praktijk in Barendrecht. Tijdens deze echokun je je kindje zelfs zien bewegen en van alle kanten bewonderen. Voor veel aanstaande moeders is dit echt een unieke kennismaking met hun baby. Je kunt bij ons ook terecht voor de geslachtsbepalings echo.

Afspraak maken voor een pretecho in barendrecht

Wil je graag een afspraak maken voor een pretecho in Barendrecht? Die kun je gemakkelijk via onze online agenda plannen. Wil je toch meer weten? Er is veel informatie te vinden op onze website, uiteraard zijn wij ook per telefoon of whatsapp voor je bereikbaar.