Pretecho - 3D 4D echo

3D 4D echo - 3D Echo Barendrecht

Voor een 3D 4D pretecho ontmoeten we jullie graag in onze echopraktijk in Barendrecht in een intieme persoonlijke sfeer.

3D echo en 4D pretecho

Bij de 4d echo zul je je kindje zien in bewegende, levensechte kleuren 3D beelden in HD kwaliteit (High Definition) op een groot scherm.
De 4D echo beelden zijn bewegende dieptebeelden (bewegend 3D) en de 4d echo is daarom ook bekend als een live 3d echo (tijd/beweging is de 4de dimensie).

De echografist moet af en toe even in 2D schakelen om het gewenste deel van je baby voor een optimale 3D weergave in te stellen om vervolgens naar de kleuren live 3D weergave te schakelen.
Vanaf ongeveer 15 weken kun je al vertederende beelden in live 3D krijgen, ook al is je kindje dan nog héél klein.
Vanaf de 25ste à 26ste week (begin derde trimester) van de zwangerschap zul je goed de vorm van het gezichtje kunnen zien. Je kan dan ook al goed zien of het bijvoorbeeld typisch de mond van mama heeft of wellicht de kin van papa. Met de 4D techniek kun je vaak ook gelaatsuitdrukkingen van je kindje zien en soms zelfs je kindje zien glimlachen, gapen of duimzuigen.
Kijk op de pagina Beste Tijd voor een Pretecho wat je kunt verwachten bij verschillend aantal weken zwangerschap.

Beste tijd voor pretecho

Echt in 3D kijken

Jullie kunnen de bewegende HD live 3D echobeelden echt in 3D bewonderen. De echoscopist zal hiervoor graag 3D brillen uitdelen.

Kundig en ervaren echoscopist

Onze echoscopisten hebben een medische opleiding in echografie en hebben vele jaren ervaring.
Ze weten ook optimaal gebruik te maken van de uitgebreide software instellingen en mogelijkheden van de high-end echograaf.
Hieronder valt onder meer het gebruiken van de "Photoshop" functies om iets wat voor het gezichtje ligt "weg te snijden", zodat het gezichtje duidelijker in beeld komt.
Barendrecht pretecho
Hierin zijn we onderscheidend van vele concurrenten onder het motto: "Iedereen kan wel een hele dure piano aanschaffen, maar dat betekent nog niet dat je dan ook gelijk goed piano kunt spelen."

Echofoto's op echt fotopapier

Van de bewegende 4D echobeelden krijg je 3D echofoto's in kleur mee. Standaard krijg je 6 kleuren foto's in 10x15 cm in een mooie fotomapje bij de 3D 4D echo van 40 minuten en 3 kleuren foto's bij de 3D 4D echo van 20 minuten. Alle foto's worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermlaag. Deze foto's blijven jarenlang lang mooi.
Met onderscheiden we ons van de meeste concurrenten.
Bovendien krijg je bij de lange 3D 4D echo van 40 min. een fotosleutelhanger met daarin een 3D echofoto van je kindje.

Opties bij de pretecho

Je kunt bij de echo uit verschillende opties kiezen, zoals bijv. HD-opname op USB-stick inclusief deskundige uitleg, alle foto's digitaal op USB-stick, extra kleurenfoto's, extra fotosleutelhangers enzovoorts.
Op onze prijzenpagina vind je een uitgebreid overzicht van de prijzen van de verschillende opties bij de echo.

Prijslijst

Voorbeelden van pretecho foto's uit onze echopraktijk zie je in het Fotoboek pretecho's

Fotoboek pretecho's