fbpx

Wij bieden

Artikelindex

Pretecho Persoonlijk en huiselijke sfeer

Wil je naast de medische echo's een keer in alle rust je babytje zien, dan kun je terecht bij 3D Echo Barendrecht voor een pretecho.
In een ontspannen en huiselijke sfeer nemen wij de tijd om je op een persoonlijke, begrijpelijke en uitgebreide manier te informeren over de echobeelden.
Natuurlijk mag je aanstaande broertjes, zusjes, oma's, opa's, tantes, ooms, vrienden enz. meenemen. Samen kun je dan op een groot beeldscherm je baby zien bewegen in je buik, het hartje zien en horen kloppen en alvast vingertjes en teentjes tellen. Bij een pretecho in 3d komt je baby met de echobeelden het mooist tot uiting.

Pretecho Rotterdam en Zuid-Hollandse eilanden

3D Echo Barendrecht is gevestigd aan de A29 in Barendrecht Carnisselande (bij Ikea) en is m.b.v.  Google Maps Routeplanner gemakkelijk en snel bereikbaar vanuit o.a.:
- de regio Rotterdam (Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel etc.)
- de Drechtsteden (Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht)
- de regio Rijnmond (Brielle, Rozenburg, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon etc.)
- vanaf de Zuid-Hollandse eilanden (Voorne-Putten, Hoeksche Waard, Puttershoek, Oud-Beijerland etc.)
- de regio West-Brabant (Roosendaal, Oudenbosch, Zevenbergen, Bergen op Zoom, Breda)


Pretecho

We brengen je kindje met de 3d 4d pretecho of 2d pretecho zo herkenbaar mogelijk in beeld. Het is niet de bedoeling om medisch op zoek te gaan naar mogelijke afwijkingen. Niet voor niets worden deze echo's ook wel pretecho's genoemd.
Mocht er desondanks tijdens de pretecho toch het vermoeden ontstaan van niet reeds bekende onregelmatigheden, dan nemen we, in onderling overleg en uitsluitend met jouw instemming, contact op met je arts of verloskundige om deze te informeren.

Unieke herinnering

Van de mooiste beelden van de pretecho drukken we een aantal foto's af, die je samen met de echoscopiste kiest. Deze foto's krijg je aan het einde van de pretecho mee in een mooie passe-partout.
De echobeelden met de uitleg kunnen tegen meerprijs vastgelegd worden in HD-kwaliteit op een USB-stick. Tevens kunnen alle echofoto's worden opgeslagen in JPEG-formaat (meerprijs) op een USB-stick of direct verstuurd per e-mail. Zo heb je een unieke herinnering van deze periode vastgelegd.

Advanced Feto Realistic View - nóg mooier

Met de HD Live preset of HD Realistic preset op onze echograaf kunnen kunnen we je kindje nóg mooier in beeld brengen.

Voor voorbeelden van pretecho foto's die bij ons gemaakt zijn: Klik Fotoboek pretecho's

Klik: Afspraak maken?


2D, 3D en 4D echo

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende mogelijkheden:

3D echo en 4D pretecho

3d 4d pretecho 30 weken

Bij een 4D echo zie je je kindje afwisselend in bewegend kleuren 3D beeld en bewegend zwart-wit 2D beeld.
De 4D echobeelden zijn bewegende dieptebeelden (bewegend 3D) en een 4d echo wordt daarom ook wel een live 3d echo genoemd (tijd/beweging is de 4de dimensie).
Elke echografist moet in zwart-wit 2D naar de juiste positie gaan om het gewenste deel van de baby voor een optimale 3D weergave op de echograaf goed in te stellen om vervolgens naar de kleuren live 3D weergave te schakelen.
Door de 3D dieptebeelden kun je bij een gunstige ligging van je kindje goed de vormen zien. Vanaf ongeveer 20 weken kun je al mooie beelden in live 3D krijgen, ook al is je kindje dan nog heel klein (ongeveer 25cm). Vanaf de 25ste à 26ste week (begin derde trimester) van de zwangerschap zul je bij een gunstige ligging goed de vorm van het gezichtje kunnen zien. Je kan dan ook al goed zien of het bijvoorbeeld typisch de mond van mama heeft of wellicht de kin van papa. Met de 4D techniek kun je vaak ook gelaatsuitdrukkingen van je kindje zien en soms zelfs je kindje zien glimlachen, gapen of duimzuigen.
Van de bewegende 4D echobeelden krijg je 3D echofoto's in kleur en 2D echofoto's mee. Standaard leveren we 6 kleuren foto's in 10x15 cm in een mooie passe-partout (fotomapje)bij een 3D echo. Alle foto's worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermlaag. Deze foto's blijven minstens een mensenleven lang mooi.
Met deze professionele foto afdruktechniek onderscheiden we ons van de meeste concurrenten.
Bovendien krijg je een fotosleutelhanger met daarin een 3D echofoto van je kindje (m.u.v. Korte 2D en korte 3/4D echo).

2D echo

Bij een 2D pretecho zie je je baby'tje in bewegend zwart-wit beeld in zogenaamde doorsnede weergave. De 2D echo zijn bewegende "platte beelden", dus zonder diepte. Je ziet hierbij steeds een heel dun plakje (een doorsnede) van het kindje.
Standaard leveren we 6 zwart-wit foto's in 10x15 cm in een mooie passe-partout bij de standaard 2d echo. Bij de korte 2d echo krijg je 3 zw/w foto's mee. De echofoto's worden afgedrukt op professioneel fotopapier met een beschermlaag. Deze foto's blijven minstens een mensenleven lang mooi.
Met deze professionele foto afdruktechniek onderscheiden we ons van vele concurrenten.
Bovendien krijg je een fotosleutelhanger met daarin een 2D echofoto van je kindje (niet bij korte 2D en korte 3/4D echo).

Opties bij de pretecho

Je kunt daarnaast bij de echo uit verschillende opties kiezen, zoals bijv. opname op DVD, HD-opname op USB-stick, foto's op CD-rom of USB-stick, extra DVD bij echo met DVD opname, extra kleurenfoto's, extra fotosleutelhangers enzovoorts.
Bij de korte Korte 2D geslachtsbepaling echo is HD-opname op USB-stick mogelijk.
Op onze prijzenpagina vind je een uitgebreid overzicht van de prijzen van de verschillende echo's en de opties.

Voor voorbeelden van pretecho foto's die bij ons gemaakt zijn: Klik Fotoboek pretecho's

 


Meisje of jongetje?

Op jouw verzoek kunnen we laten zien of je kindje een meisje of een jongetje is, dus tijdens een pretecho geslacht vaststellen.

Pretecho geslachtsbepaling 13 weken

Bij 13+0 weken (volgens onze metingen) kunnen we bij 3D Echo Barendrecht op kundige, ervaren en uiterst betrouwbare wijze het geslacht zien. Vanaf 13+0 weken zwangerschap bieden we een gratis vervolgecho aan, als we zelf niet overtuigd zijn van het geslacht.
Bij een tweeling is dit vanaf 15+0 weken.

 

Vanaf 13 weken

geslacht pretecho 18 weken jongen     geslachtsbepaling pretecho 18 weken meisje

Geslachtsbepaling pretecho

Indien we het geslacht vanaf 13+0 weken niet in beeld kunnen brengen door ongunstige ligging, bieden we je ook een gratis vervolgecho aan. Bij een tweeling geldt dit vanaf 15 weken! Deze korte vervolgafspraak zal uiterlijk binnen een week zijn.
We brengen het geslacht altijd meerdere malen vanuit verschillende hoeken in beeld om jullie zoveel mogelijk zekerheid te kunnen geven.
Indien we zelf niet zeker zijn van het geslacht, doen we hierover ook geen uitspraak.

Geslachtsbepaling nooit via inwendige echo

De geslachtsbepaling gebeurt altijd vanaf de buik. Een inwendige echo valt wettelijk onder een medisch voorbehouden handeling waarvoor een medische indicatie is vereist, omdat er risico's aan verbonden zijn. Een pretecho is niet medisch noodzakelijk.
Wij doen de geslachtsbepaling dus altijd uitwendig vanaf de buik.

Ervaring pretecho geslacht

Wij hebben vele jaren ervaring met de pretecho geslacht bepaling en het aantal keren dat we het geslacht fout hebben beoordeeld is op één hand te tellen.
We bieden nu ook een korte 2D echo voor bijv. geslachtsbepaling met - of zonder opname op USB-stick aan. Zie Prijslijst

Wel of niet in beeld

Voor ze met de echo begint zal ze vragen of je wilt weten of je kindje een jongetje of meisje is en of het op de (eventuele) DVD of USB-stick moet worden opgenomen in het geval je het wilt weten.

Niet herkenbaar in beeld

Indien je het niet wilt weten, zal zij haar uiterste best doen om het niet herkenbaar in beeld te brengen.

Herkenbaar in beeld

Als je het wel wilt weten, dan zal zij het geslacht zo duidelijk mogelijk voor jullie in beeld brengen. De echografiste zal ook een foto van het geslacht maken.

Wel of niet opnemen

Indien je kiest om het geslacht in beeld te laten brengen, zal de echografiste ook vragen of je het dan ook op DVD of USB-stick opgenomen wilt hebben (alleen bij echo met opname op DVD of USB-stick). Het kan natuurlijk dat jullie zelf wel het geslacht willen weten, maar niet het geslacht van jullie kindje aan anderen, aan wie je met trots de opname laat zien, willen prijsgeven.

Gesloten envelop

Je kunt ook kiezen om het geslacht geschreven op een briefje in een gesloten envelop mee te krijgen. De echografiste zal dan gedurende de echo voor jullie niet herkenbaar het geslacht vaststellen.

Gender Reveal Party

Als je van plan bent om een Gender Reveal Party te geven, dan kun je ook kiezen om het geslacht mee te krijgen op een speciale kaart voor de bakker van de Gender Reveal Taart of - Muffins in een gesloten envelop.

Gender Reveal Feest


Mooie beelden

3D Echo Barendrecht is vooruitstrevend ten aanzien van nieuwe 3d echotechniek en werkwijze. Met de nieuwste 4D-echoapparatuur en professionele fotoprinter zijn de echobeelden van je kindje nog duidelijker.
In de meeste gevallen zie je bij een live 3d echo al echt de vorm van het gezichtje van je kindje ..... en kun je gaan "twisten" of het de mond van mamma heeft of toch typisch de neus van pappa ....Fotoboek voorbeelden

We zullen er alles aan doen om je bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Tenslotte is de komst van een kindje één van de mooiste gebeurtenissen in iemands leven.


Beste periode voor een pretecho

We raden je aan om de uitgebreide uitleg te lezen op onze "Beste tijd voor een echo" pagina!!
Klik Beste tijd voor een echo

Op de "Beste tijd voor een echo" pagina wordt uitgebreid beschreven:

Wat je kunt verwachten bij een pretecho rond:
(klik) 12 weken zwangerschap
(klik) 13 weken zwangerschap (geslachtsbepa;ing)
(klik) 18 weken zwangerschap
(klik) 23 weken zwangerschap
(klik) 25 weken zwangerschap
tussen 25 en 33 weken zwangerschap

Voorwaarden voor mooi beeld

  • Belangrijkste is gunstige ligging!
  • Hoeveelheid vruchtwater
  • postuur van de moeder
  • kwaliteit echoapparaat
  • deskundigheid echoscopist

Voor een 3d pretecho meestal tussen 24 en 31 weken

Advies voor 34ste week


Professionele kwaliteit echofoto

Zowel de zwart-wit als de kleuren echofoto's worden afgedrukt in 10x15 cm op professioneel fotopapier met een beschermlaag.fotomapje pretecho foto's 3D Echo Barendrecht
Deze echofoto's blijven dan ook minstens een mensenleven lang mooi.
Je krijgt de echofoto's mee in een mooi fotomapje (passe-partout).

Standaard 6 foto's bij de echo

Bij een 2D echo krijg je standaard 3 zwart-wit foto's van professionele kwaliteit (10x15cm).
Bij een 3/4D echo (live 3D) krijg je standaard 6 kleuren foto's van professionele kwaliteit (10x15cm).
Je mag samen met de echoscopiste de foto's uitkiezen, die je afgedrukt mee krijgt.

Met deze professionele fotokwaliteit onderscheiden we ons van verschillende van onze concurrenten. Bij de 20 minuten afspraken 2D of 3D krijg je standaard 3 echofoto's in respectievelijk zw/w of kleur.

Extra echofoto's (optie)

Tegen meerprijs kun je extra echofoto's laten afdrukken. Je kunt ook kiezen om alle foto's voor een geringe meerprijs per email te ontvangen.Klik Prijslijst echo's voor de meerprijs van deze opties.

Fotosleutelhanger

Bij de 2D echo van 40 minuten krijg je gratis 1 fotosleutelhanger met daarin een door ons gekozen 2D echofoto van jouw kindje.sleutelhanger 3d echo Bij een 3/4D echo van 40 minuten krijg je gratis 1 fotosleutelhanger met daarin een door ons gekozen 3D echofoto van jouw kindje.
Hiermee kun je dan tijdens de zwangerschap als trotse moeder, vader, oma of opa al pronken en je kindje of kleinkindje aan iedereen laten zien.

Extra fotosleutelhangers (optie)

Tegen meerprijs kun je extra fotosleutelhangers met zelf gekozen foto bestellen bij de 40 minuten echo.
Deze optie is niet mogelijk bij de 20 minuten afspraken.
Klik Prijlsijst echo's voor de meerprijs van deze optie.


Gediplomeerd echografiste(s)

De pretecho's worden gemaakt door gediplomeerd echografistes.
Zij hebben een 4-jarige HBO-opleiding gedaan en daarna ongeveer 2 jaar post-HBO echografie.
Lees meer hier over op de Wie zijn wij - pagina.


Video op USB-stick (optie)

Je kunt bij de echo's kiezen om tegen meerprijs deze op USB-stick op te laten nemen. De bewegende echobeelden met de uitgebreide uitleg van de echografiste worden dan op een  USB-stick vastgelegd. De in onze huisstijl bedrukte USB-stick krijg je dan na afloop van de echo mee. 

Foto's op USB-stick (optie)

Je kunt kiezen om tegen meerprijs alle echofoto's digitaal op USB-stick te laten zetten. Alle gemaakte echofoto's worden dan in JPEG formaat in een hoge reslutie van 1280x872 pixels op een USB-stick gezet.

Met een jpeg resolutie van 1280x872 van de echofoto's onderscheiden we ons van meeste andere echobureaus. Die echopraktijken leveren een jpeg resolutie van 800x600 of 1024x768.

Meerprijs van bovenstaande opties

Klik Prijslijst echo's voor de prijzen.


Geavanceerde apparatuur

 

3D Echo Barendrecht maakt gebruik van één de meest geavanceerde echoapparaten die op de markt verkrijgbaar is.

Top of the line echoapparatuur

Dit echoapparaat heeft een uitmuntende beeldkwaliteit en vele (diagnostische) mogelijkheden.


De nieuwste beeldvormende technieken, zoals o.a. Advanced Feto Realistic View met presets op deze machine geven een nog realistischer beeld dan ooit!

Door hun 4-jarige HBO-opleiding, gevolgd door post-HBO studie echografie, de vele uitgebreide application trainingen en de ruime ervaring weten onze echoscopisten ook optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden, waardoor we in staat zijn om ook bij minder gunstige ligging, toch de best mogelijke foto's van de pretecho te maken.

Door onze jarenlange ervaring hebben we de echograaf ook zelf optimaal kunnen configureren en tunen voor de beste  weergave.

 

 

 

 

Bewaren