Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Afspraak maken, hoe?

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een afspraak voor een pretecho?

Hoe maak ik een pretecho afspraak bij 3D Echo Barendrecht?

Online

Je kunt op eenvoudige wijze direct je afspraak zelf online boeken. Dit is de snelste manier.
Klik Online boeken.
De EchoOwn Experience kan alleen telefonisch geboekt worden.

Telefonisch

Tel. nr. 0180-624217
Je kunt een voicemailbericht achterlaten, indien we op dat moment niet in staat zijn om de telefoon aan te nemen. We bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.

Aanvraagformulier

We hebben ook een online aanvraagformulier voor een echoafspraak. Als je deze invult, bellen we je op een later tijdstip terug om een afspraak te maken.
Klik afspraak maken voor uitgebreide informatie en het online aanvraagformulier.

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36