Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Geslachtsbepaling

Veelgestelde vragen

Het geslacht bepalen bij de pretecho?

De echografist kan vanaf 14 weken op verzoek het geslacht vaststellen van je kindje (geslachtsbepaling - geslacht bepalen) tijdens de pretecho.

Voor verdere uitleg hoe wij hierbij te werk gaan: Klik Meisje of Jongetje pagina.

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36