Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Hoeveel mensen mag ik meenemen?

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen kan ik meenemen naar de pretecho?

Hoeveel personen kan ik meenemen? We vinden het leuk als je je dierbaren laat meegenieten van de pretecho je kindje. Ze zijn dan ook van harte welkom. Je kunt meerdere mensen meenemen. Als het moet, passen er zelfs wel tien tot twaalf personen in de echoruimte. Zorg er in ieder geval voor dat je het ontspannen houdt voor jezelf. Je kunt dan al je aandacht richten op de ontmoeting met je kindje.

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36