Voordelen opname op USB-stick i.p.v. op DVD

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van opname op USB-stick i.p.v. opname op DVD?

Je kunt je echo opname inclusief de gesproken uitleg van de echoscopiste door ons op een USB-stick laten zetten voor dezelfde prijs als opname op DVD. De stick-opname is dan in HD-kwaliteit.
Deze USB geheugenstick is in onze eigen huisstijl bedrukt en biedt tal van voordelen. Het kleine formaat van de USB stick zorgt ervoor dat je al je foto’s of video’s gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Je kunt deze dan in elke Mac of PC, notebook of desktop, aansluiten en je foto’s of video’s aan iedereen met trots laten zien.

Het grote voordeel van het gebruik van een USB-stick i.p.v. een DVD is het gebruiksgemak. DVD spelers raken bij computers steeds meer uit de gratie. Bij Netbooks ontbreekt sowieso een DVD speler en steeds meer desktop en laptop computers hebben geen DVD speler meer aan boord. Een USB-stick biedt daarom meer mogelijkheden om je opnames te laten zien. Ook heeft een USB-stick als voordeel dat je er gemakkelijk extra bestanden aan toe kunt voegen. Zo kun je op de USB-stick ook nog je eigengemaakte foto’s van je zwangerschap plaatsen.
Usb-stick-3D-Echo-Barendrecht

USB sticks met 3D echo logoUSB sticks met 3D echo logo van het merk Ladago. Ladago maakt USB-sticks van de hoogste kwaliteit, zodat je je foto’s en video’s lang en goed kunt opslaan.
Tip: Voorkom dat door verlies, diefstal of technische redenen je foto’s of video’s verloren gaan, en maak altijd een back-up van de gegevens op je USB stick.