Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Zwanger van een tweeling (meerling)

Veelgestelde vragen

Wanneer een pretecho met een tweeling?

We raden aan om bij een tweeling niet te lang te wachten voor een 3d echo.
De grootste kans op een geslaagde 3/4D pretecho is voor 25 weken zwangerschap.
De 3/4D echo van 20 minuten is niet mogelijk bij een tweeling.
De 2D echo van 20 minuten voor geslachtsbepaling is niet mogelijk bij een tweeling

Lees voor een uitgebreid antwoord:

Klik Tweeling voor 25ste week

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /home/3dechobarendrecht.nl/public_html/templates/3deb_pagesblanco1366resp/html/modules.php on line 36